Затока – досить молодий і швидко розвивається курорт: з’являється все більше розваг, баз відпочинку, шикарних готелів і іншого. Він розташований в 60 км від Одеси. Це одне з екологічно чистих місць в Одеській області так як тут зовсім немає шкідливих підприємств. Саме свіже повітря, зелені території і чисте тепле Чорне море приваблює на відпочинок в Затоку десятки тисяч туристів щорічно.

чим зайнятися в Затоці, міст

Звичайно, тут все, без винятку, знайдуть чим себе зайняти на морському відпочинку. Будь-то екстремальні водні розваги або цікаві екскурсії по околицях. За яскравими враженнями та високим рівнем сервісу на курорт приїжджають жителі з усієї України та ближнього зарубіжжя. Якщо ви вже знайшли житло в Затоці і тепер хочете дізнатися чому тут зайнятися, читайте далі.

Дозвілля на море

В першу чергу, відпочиваючі їдуть в Затоку на море. Влітку клімат тут м’який і теплий, тому можна хоч весь день провести, купаючись і загоряючи на пляжі. Однак, туристам цього вже мало. Тому, пляжі Затоки пропонують безліч видів активного відпочинку.

Віндсерфінг в Затоці фото

Для любителів екстриму приготували активні види спорту на воді: віндсерфінг, водні велосипеди і мотоцикли, кайтсерфінг, вейкбординг. Також, є можливість політати на парашуті, дельтаплані або параплані, і побачити всю красу узбережжя з висоти пташиного польоту. Вартість варто уточнювати по приїзду.

А якщо ви прихильник більш спокійного відпочинку на морі , то на пляжі можна пограти у волейбол, пострибати на батуті або покататися на водних гірках. Для дітей, майже на кожному пляжі, обладнані дитячі майданчики.

 

Риболовля в море і прісних водах лиману

Давно мріяли про риболовлю у відкритому морі? Затока з радістю запрошує вас порибалити на бичків, катрана або камбалу. Також ловлять рибу в Дністровському і Шаболатському лимані. Зрозуміло, в прісних лиманських водах у туристів є простір для нового досвіду, адже риба тут водиться абсолютно інша.

Риболовля в Затоці фото рибалок

Крім гарного улову, рибалки зможуть насолодитися красою морського пейзажу або гладдю лиману. Вартість оренди обладнання і човни обійдеться від 350 гривень.

 

Клуби Затоки

Увечері, коли сонце заходить, центральна алея Затоки перетворюється в епіцентр клубного життя курорту. Тут звідусіль чути музику і відчувається атмосфера нескінченного свята.

Клуби в Затоці фото, дискотеки

Оскільки клубів на курорті багато, всі вони змагаються в тому, у кого краще шоу-програма.

 

«Казанова»

Крім розміщення на море, фішкою клубу стала програма вечірок, яка залучає гостей в шоу-програму.

Клуб Казанова Затока

Тематичні і фірмові вечірки тут проходять на «ура». А на вході гостей радують безкоштовним коктейлем.

 

 Bali

Тут влаштовують пінні вечірки і лазер-шоу в супроводі треків від діджеїв та запальних танців Go-Go.

Bali Затока клуб центр

 

Crazy Daisy Zatoka Dance Club

Клуб, який вже протягом восьми років радує туристів відмінними заходами і смачними коктейлями.

Crazy Daisy Zatoka Dance Club фото

До речі, один гості отримують безкоштовно.

 

«Центр літа»

Щовечора на барі клубу влаштовують гучні вечірки, а кожен weekend – фестивалі та концерти іменитих діджеїв і виконавців. Наприклад: O.Torvald, Pianoбой, Бумбокс.

Центр лiта Затока Клуб

Тут організатори знаються на вечірках.

 

Екскурсії

Музей Шабо екскурсії фото

 

Центр Культури вина «Шабо»

На екскурсії туристи дізнаються про історію розвитку Шабо, кожному етапі виробництва вина, а також продегустують 7 позици, які представляє завод. На території розташовується фірмовий магазин, де можна придбати дуже смачне місцеве вино.

Вартість 200-250 гривень.

Аккерманська фортеця

Середньовічний форт, який є найбільшим на території України. Відвідавши фортецю, відпочиваючі не тільки дізнаються про історію, а й побачать всі куточки фортеці.

Аккерманська фортеця фото всередині

На території є лавка з костюмами, де кожен відвідувач може приміряти на себе образ середньовічного короля або придворної дами. І, звичайно, зробити фото в новому амплуа.

 Поїздка в Одесу

Південна Пальміра завжди радо приймає на літній відпочинок гостей. Тут безліч історичних місць і цікавих заходів, які обов’язкові до відвідування влітку 2020. Чого тільки варта знаменита Дерибасівська або Приморський бульвар.

Одеса поїздка фото

В Одесі є безліч музеїв, в яких буде цікаво побувати: музей цікавою науки, сучасного мистецтва, літературний музей.

Поїздка в Одесі з Затоки фото

Пляжі і набережні Одеси, де можна зробити кращі літні фото:

  • Аркадія. Шикарна алея з десятками кафе і ресторанів;
  • 16 станція Великого Фонтану. Алея з фонтанами, скульптурами
  • Ланжерон. Пальми, фонтани і мощена набережна. Одне з найпопулярніших місць в Одесі.

 

Аквапарки

Затока аквапарк фото зверху

 

 «Аквапарк Затока»

11 гірок для дорослих і окремий дитячий містечко для маленьких відвідувачів. Басейни з гідромасажем. На території аквапарку є кафе, де можна перекусити після веселих водних атракціонів.

Вартість від 400 гривень.

 

«Коблево»

Найбільший аквапарк Півдня України. 20 гірок, які не дадуть занудьгувати. Басейни заповнюються очищеної прісною водою. Прямо на території є кафе і ресторан.

Аквапарк Коблево фото гірок

Для безпеки речей відвідувачів, передбачена гардеробна і індивідуальні шафки.

 

Hawaii

Аквапарк в межах міста Одеса, а саме, в курортній Аркадії. Дитяче містечко і гірки для дорослих, які захоплюють дух. Є хвильовий басейн а також повільна ріка. На території 2 ресторани, щоб відвідувачі ні про що не турбувалися. З дітьми працюють аніматори.

Аквапарк Гаваї Україна Одеса

Який би відпочинок ви не вибрали в новому сезоні 2020 року, Затока вас не розчарує. Тут кожен знайде заняття до душі. Курорт зустріне вас відмінним сервісом, золотим піском і чистим морем.

Зв'язатися з нами!