Для дитячого відпочинку батьки вважають за краще вибирати спокійні місця і негаласливим пляжі – це запорука безпеки дитини і абсолютного комфорту. Тому відпочинок в Затоці з дітьми настільки популярний у сімейних людей – тут пологе дно моря прекрасно визнано з великим переліком розваг, а великого скупчення людей немає завдяки широким пляжам (100 метрів). Додавши до цих пунктів велика кількість лікувальних мінеральних вод, селище стає ідеальним місцем для морського проведення часу.

Організація відпочинку з дітьми в Затоці

Дитині важливо правильно харчуватися, а курортна зона рідко має в своєму розпорядженні спеціальним меню для дитини. алвідпочинок в Затоці на березі моря буде комфортний. Якщо вибрати базу відпочинку з харчуванням для підлітків (страви нагадують смачну їжу піонерського табору). Для такого відпочинку в Затоці з дітьми не буде потрібно велика сума грошей, вартість проживання тут невисока.

Рекомендації постояльців виділяють такі бази:

  • «Іверія», що має власний пляж, яка розташувалася на ділянці коси між лиманом Дністра і морем;
  • «Вероніка» з анімаційними програмами, комфортними котеджами зі знаками зодіаку (12 об’єктів);
  • «Hawaii» з цілодобовою реєстрацією заселяються, величезним плавальним басейном у внутрішньому дворі;
  • «Аква-2012» з номерами поліпшеного комфорту або економ-класу;
  • «Фараон» – сучасний готель, розміщений в чотириповерховому корпусі.

Цікаві екскурсії від кожного з цих закладів завжди привертають дитячу увагу. Можна замовити індивідуальну поїздку з відвідуванням визначних пам’яток, де цікаво дитині. Різноманітні музеї, театри юного творчості, лицарські турніри в Акермані (Білгород-Дністровський) наситять позитивними емоціями.

Важливо! Перш за все ознайомтеся з цінами на проживання в Затоці з усіма умовами:ціна на відпочинок в Затоці в 2019 году.

Організовуємо відпочинок в мальовничій Затоці з дітьми

Розрахувавши виділений на поїздку до моря бюджет, визначитеся з цінами на розваги. Їх тут досить – прогулянки на теплоході, водні скутери, катамарани, лижі, банан, всі ці атрибути провокують непідробні емоції, виключно радість і веселощі.

Щоб відпочинок з дітьми в Затоці не був зіпсований поганим обслуговуванням, уважно вибирайте базу відпочинку, орієнтуючись на відгуки постояльців. Переважно вибирати або номера з балконами / терасою, або дерев’яні / кам’яні котеджі на землі – малюкам завжди цікавіше проводити час на природі.

Зв'язатися з нами!