У красивому, спокійному куточку під назвою Затока таїться особлива атмосфера – тут спокійно і завжди затишно, по-домашньому. У той же час в переваги відпочинку в Затоці входить велика кількість розваг, від водних до різноманітних гірок, атракціонів, водного транспорту. Цю місцевість батьки часто обирають для відпочинку з дітьми, дно моря пологе, глибина невелика.

Умови баз відпочинку курортної зони

Є нюанс – селище рясніє відпочиваючими в розпал літа, в пору відпусток, тому резонно забронювати номер в Затоці заздалегідь (є онлайн бронювання в безлічі готелів). Після приїзду не доведеться бігати в пошуках вільних кімнат і номерів. Після поселення залишається насолоджуватися перевагами відпочинку в мальовничій Затоці.

У переліку зазначених туристами плюсів:

  • величезний перелік баз і готелів з найрізноманітнішими пропозиціями і за ціною, і за умовами;
  • легкий і швидкий доступ до міст – Одесі, Білгород-Дністровському, Овідіополь;
  • розважальні програми з проведенням пляжних фестивалів і концертів (включаючи запрошення відомих зірок);
  • змішаний прісний і солоне повітря, благотворно впливає на імунітет;
  • можливість прийняти грязьові аплікації в спеціалізованих установах;
  • кінотеатри, аніматори, гірки для дітей;
  • водний транспорт, в тому числі дошки для віндсерфінгу.

За різними смаками тут знайдеться заняття. Бази відпочинку Затоки оснащені сучасними благами цивілізації. Але якщо ваша відпустка збігся з травневими днями, можна недорого підібрати котедж без кондиціонера, але з вентилятором – це заощадить ваш бюджет. Ще один чудовий нюанс – близькість лиману Дністра. Прогулянки на теплоході по кристально чистій воді обов’язково подарують вам незабутні емоції.

Важливо! Ознайомтеся з цінами на проживання в Затоці:ціна на відпочинок в Затоці в 2020году.

Якими ще перевагами володіє відпочинок в Затоці?

Житло в селищі автоматично передбачає наявність захоплюючих турів по області. Ви маєте можливість замовити індивідуальну програму з урахуванням місць, які хочеться відвідати в першу чергу. Не забудьте заглянути в дивовижне місто Вилкове, що стоїть на воді.

Будь-яка база відпочинку порекомендує певні пам’ятки, стане путівником по історичних місцях одеського краю. Супроводжує туристів професійний гід, він уміє розповісти такі факти, про які не чули навіть корінні жителі цих земель.

Зв'язатися з нами!