Є в нашій країні затишні куточки, які залучають любителів всього природного, натурального. Комфортний відпочинок Затока біля моря здатна організувати самому примхливому відвідувачеві – це селище вміє створити ідеальні умови для насиченого, цікавого відпустки. Невелике селище дивує своєю первозданністю – розвивається курортна зона наповнить вас незвичайним спокоєм, створить дивовижне єднання з природою.

Індивідуалізм відпочинку на морі в Затоці

Тут сподобатися в прямому сенсі кожному – і тим, хто жадає яскравих вечорів у фешенебельних клубах, і тим, хто задовольняється аскетичної обстановкою в номерах. Яке б житло ви не вибрали, будь-яка база відпочинку в Затоці на березі моря створить домашній затишок, порадує по-домашньому смачною їжею. Саме тому відпочивати в Затоці біля моря віддає перевагу більшість приїжджих з великих міст.

З недорогих пропозиційтут можна підібрати:

  • високорозвинену готель «Hawaii» з величезним плавальним басейном у дворі і панорамними вікнами в номерах;
  • сучасний міні-готель BNS з зоною BBQ на третьому поверсі;
  • базу відпочинку «Сонячна», яка розташувалася в розкішному будинку;
  • пансіонат «Казка» (знаходиться на центральній алеї Лиманського району);
  • гостинний двір «У Семеновича» під стати старовинним особняку з літньою кухнею у дворі.

Всі пропозиції вже зараз повідають вам свої ціни на сезон 2019. Пам’ятайте – вартість проживання в травні дешевше, ніж в розпал літа, з середини липня до кінця серпня номера здаються дорожче. Є готелі і бази відпочинку, які беруть гостей круглий рік, восени і взимку ціни на відпочинок в Затоці знижуються.

Хто віддає перевагу відпочинку в Затоці біля моря?

Курортне селище не спрямований на певну категорію туристів. Тут однаково комфортно сім’ям з маленькими дітьми і діловим людям, які приїжджають на переговори / конференції. Естети знайдуть для себе цікаві екскурсійні тури, а любителі екстремальних розваг гідно оцінять водно-парашутний спорт, віндсерфінг, дайвінг.

Чудовий відпочинок на морі Затока створює автоматично – шикарне розташування без шуму і пилу великого міста в парі з близьким розташуванням до Одеси (61 км) робить місцевість ідеальною. Спекотне літо на золотому піску, вологий клімат, тепле, ласкаве море з пологим дном – хіба не про це ви

Зв'язатися з нами!